Tennisclub In ’t Vrije heeft de voorbije 75 jaar een mooie traditie opgebouwd.

Talent moet omringd en ondersteund worden. Prestaties zijn belangrijk en een gezonde competitie maakt die inspanningen meetbaar. Maar naast deze topsporters, mogen wij het groot aantal leden die hun sport recreatief willen beoefenen niet uit het oog verliezen. Ook zij moeten met zorg en aandacht omringd worden. De recreatieve sportbeoefening is nog altijd de hoeksteen van een goed werkende vereniging.

Jaar na jaar stellen wij met fierheid vast dat KTK In ’t Vrije over de beste en meest verzorgde tennispleinen in het Brugse beschikt. Die inspanning moeten we verder zetten en er steeds op toezien dat we blijven evolueren in de mogelijkheden. Dit geeft de leden dagdagelijks de grootste return.

De club staat open voor eenieder die zich in onze mooie sport wil bekwamen. Iedereen moet zich opgenomen en welkom voelen. De vrije tijd is soms het bindmiddel waar de maatschappij in het werkmilieu tekortschiet. Zodoende heeft onze club een heuse maatschappelijke functie. Wie niet op de sanseveria’s wil staren, moet zich langs ’t Zuidervaartje thuis voelen.

Wij wensen ons aller In ’t Vrije een bloeiende toekomst toe!

  • 8 gravel tennisvelden

  • Meer dan 300 toffe leden

  • Een plezant clubhuis en feestwerking

Word lid!

TESTIMONIALS

What people say about us

Je bent nooit te oud om te leren tennissen. Onder dit motto ben ik op 25-jarige leeftijd nog beginnen tennissen. Intussen maakte ik al heel wat vriendinnen en heb ik prachtige zomeravonden op de tennis beleefd. Echt een gezellige club!

Margriet SergeantSpeler (1984)

Twijfel je nog of je komt tennissen? Kom eens langs voor bijkomende uitleg en laat je overtuigen door de leuke sfeer!

BRUNO BEHEYTSpeler (1985)

Bij KTK in 't Vrije is iedereen welkom. Wij hebben leden van alle leeftijden en alle niveaus, dus je vindt zeker iemand om tegen te spelen.

Bart VanhoorneSpeler (1984)